Elbillading

Markedets beste priser på ladestasjon

Vi leverer markedets mest populære hjemmeladere full av kraft og intelligent laderoboter som alltid tilpasser seg bilens behov. Bilen lader opp raskere enn i en vanlig stikkontakt og sikrere. Det fleste hjemmeladere har mulighet for WiFi eller 4G tilkobling kan sjekke status på laderen, justere ladekraften med en App. Last- og fasebalansering som gjør det mulig å lade elbilen med den strømmen som er tilgjengelig i sikringsskapet og justerer seg automatisk opp/ned etter forbruket i boligen og passer på max last aldri blir mer enn hovedsikringen.

Vi har installert hundrevis av ladestasjoner i Oslo og Akershus. Våre erfarne elektrikere, installerer og monterer din ladestasjon raskt og enkelt, til avtalt tid og pris.

Velg en ladepakke mellom enkel lader eller avansert lader alt etter ditt behov

Ønsker du 2 ladere, eller noe enklere til bruk ? Vi har en lader som passer. Zaptec Go smartlader gir deg verdens smarteste alternativ til hjemmelading, mens folkeladeren er et perfekt alternativ for rimelig, solid og enkel lading i hjemme og enkeltinstallasjoner. Har du allerede kjøpt lader ? Vi hjelper deg med installeringen !

Trygg, enkel og rask lading av elbil

Lader du elbil med stikkontakt ? Denne er ikke ment for kontinuerlig bruk, og høy slitasje kan lede til varmeutvikling ! Våre elektrikere legger opp egen kurs, og monterer ladestasjonen for deg med et eget uttak som er spesialutviklet, for lading av elbiler. Resultatet er trygghet, rask og enkel lading tilpasset ditt strømanlegg.

Ladestasjon pakke

Zaptec Go lader

Kr 14 900,- Ferdig montert og tilkoblet.

Smarteste elbilader som er klargjort for fremtidens behov. Den mest solgte laderen til privatmarkedet. Kraftig og brukervennlig app.

Se hele kampanjen

Zaptec Sense

Kr 1 800,- Ferdig montert og tilkoblet.

Zaptec Sense har automatisk lastbalansering for unngå overbelastning og strømbrudd mens du lader elbilen.

Se hele kampanjen