Elektriker

Hva kan vi hjelpe deg med?

Våre hyggelige serviceelektrikere er klare for oppdrag. Vi tilbyr det meste innen elektrikerfaget, med fokus på service, trygghet og kvalitet. Trenger du hjelp med el.installasjon, ladeanlegg eller ønsker du å bli mer energieffektiv? Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen på store og små oppdrag.

Fastelektriker ?
Mange boliger har elektriske anlegg som ikke er tilpasset dagens forbruk og behov. Det kan føre til økt forbruk og kan også være brannfarlig. Du er kanskje ikke klar over det, men det er faktisk boligeieren som er ansvarlig for at det elektriske anlegget er i orden.

Hvorfor Fastelektriker? Din Fastelektriker vil kontrollere boligens elektriske anlegg og gi deg råd om hva som eventuelt bør utbedres for å få en trygg bolig. Etter første kontroll vil din Fastelektriker følge boligen din og vite hva du trenger å utbedre og når. Fastelektrikeren kan også gi deg gode råd om sikkerhet, strømsparing, belysning, oppvarming og hva du bør og kan gjøre for å få en tryggere, triveligere og smartere bolig.

Privatkunde.. Vi prosjekterer og utfører alle typer elektroinstallasjoner i private boliger og fritidsbygg. Vi har lang erfaring med boliginstallasjon, renovering og feilsøking, og er til enhver tid oppdaterte på de siste smarthus-løsningene. Vi kan også være din rådgiver i forhold til energieffektive løsninger for din bolig.

Borettslag.. Vi tilbyr fordelaktige avtaler til borettslag og sameie hvor målet er at kunden skal ha en fast elektriker å forholde seg til.

Næring.. Vi utfører alt fra rådgivning og prosjektering til endelig utførelse for kunder innen bygg & anlegg, industri, landbruk og offentlig sektor.

Hva koster elektriker? Det er alltid greit å vite hva elektrikeren koster? Vi forteller deg alt du trenger å vite om prisen på elektrikertjenester og hva det koster å hyre en elektriker, inkludert hva som er forskjellen på timepris og punktpris, hva som påvirker den endelige prisen, hvordan du kan spare penger, når det er nødvendig å benytte elektriker, og mye mer. Ikke betal mer enn nødvendig! Sjekk ut vår prisliste

Har du spørsmål?

Send oss en henvendelse via kontaktskjemaet, eller ring oss på telefon 407 41 000

TA KONTAKT