Privat

Elektriker for små og store oppdrag

Våre hyggelige serviceelektrikere er klare for alle typer oppdrag i private boliger og fritidsboliger. Vi har lang erfaring med boliginstallasjon i nybygg, renovering eller feilsøking, og er til enhver tid oppdaterte på de siste smarthus løsningene. Vi kan også være din rådgiver i forhold til energieffektive løsninger for din bolig. Vi tilbyr det meste innen elektrikerfaget, med fokus på service, trygghet og kvalitet. Trenger du hjelp med el-installasjon, hjemme ladestasjon eller ønsker du å bli mer energieffektiv? Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningene på store og små oppdrag.

Fastelektriker ?
Mange boliger har elektriske anlegg som ikke er tilpasset dagens forbruk og behov. Det kan føre til økt forbruk og kan også være brannfarlig. Du er kanskje ikke klar over det, men det er faktisk boligeieren som er ansvarlig for at det elektriske anlegget er i orden.

Hvorfor Fastelektriker? Din Fastelektriker vil kontrollere boligens elektriske anlegg og gi deg råd om hva som eventuelt bør utbedres for å få en trygg bolig. Etter første kontroll vil din Fastelektriker følge boligen din og vite hva du trenger å utbedre og når. Fastelektrikeren kan også gi deg gode råd om sikkerhet, strømsparing, belysning, oppvarming og hva du bør og kan gjøre for å få en tryggere, triveligere og smartere bolig.

Hva koster elektriker? Det er alltid greit å vite hva elektrikeren koster? Vi forteller deg alt du trenger å vite om prisen på elektrikertjenester og hva det koster å hyre en elektriker, inkludert hva som er forskjellen på timepris og punktpris, hva som påvirker den endelige prisen, hvordan du kan spare penger, når det er nødvendig å benytte elektriker, og mye mer. Ikke betal mer enn nødvendig! Sjekk ut vår prisliste

Trenger du elektriker?
Kontakt oss i dag og få jobben gjort av profesjonelle med høy faglig kompetanse.

TA KONTAKT

En av våre montører vil hjelpe deg å få tilbake strømmen på en sikker og trygg måte i Oslo og Omegn. Dersom montøren ikke skulle ha nødvendig materiell i sin fullriggede servicebil, tilkommer et gebyr på åpning av grossist.

Startkostnad ved bestilling : kr 3125,- inkl.mva
Timepris: kr 1562,50 inkl. mva (gjelder all tidsbruk elektriker benytter på oppdraget med reisevei).