Belysning

Belysning skaper trivsel og et godt inne- og utemiljø. For å få et funksjonelt hjem er lamper viktig for å få best mulig opplevelse av lyset. LED-armatur i taket som gir indirekte belysning ved at lyset kastes mot veggen, for så å reflekteres inn i rommet som stue og kjøkken. Mange bruker LED-armaturer som direkte lys, men det kan gi uheldige skyggevirkninger. Direkte belysning er ment kun der det er behov for godt arbeidslys, som over kjøkkenbenken og spisebordet. Lys i baderom krever en tilpasset direkte lys kombinert med stemningslys for å skape det harmoniske drømmebadet.

Oppgrader til LED downlight

Opplever du at halogen spottene ryker ofte ? Da er tiden inne med en modernisering og bytte ut gamle halogenspottene med LED-downlights teknologien. Vi installerer kvalitetsprodukter fra flere anerkjente norske produsenter som Sg, Unilamp og spottene monteres i den eksisterende installasjonen, du vil oppleve et nytt tak uten takmaling.

LED-spotter er energi besparende og blir ikke like varme

LED-spotter blir opptil ca. 45 grader, mens Halogenspotter blir ofte mer enn 300 grader C, og kan derfor være brannfarlig – EU la inn et gradvis forbud mot halogenpærer fra 01.09.18.

LED-spotter bruker lite strøm og har en svært lang levetid på opptil 100 000 timer. Dette betyr at du trenger ikke skifte lyspærer de neste 20 årene eller tenke på det ! Skulle en av spottene slutte å fungere de første fem årene skifter vi den ut helt gratis.

Tilpasset lyset til dine behov

Ønsker du stemningsfull rom, ja det finnes heldigvis downlights, lamper og armaturer i alle fargetoner og fasonger, de fleste er dimbære og har DimtoWarm som betyr varmere lys når de dimmes ned. Her kan du velge mellom en tradisjonell veggdimmer, eller et mer brukervennlig og trådløs bryter oppsett.

Lekker design

I tillegg til å sette boligen din i bedre lys, kan belysningen i seg selv gi lekre detaljer til interiøret ditt. I dag finnes det mye spennende design på markedet. Lysbrytere leveres i alle mulige farger og materialer – slik kan du matche og skape kontraster. Lysbrytere kan også leveres trådløse, slik at du plasserer dem der det passer deg best.

Strømsparende lysstyring

I dag finnes det mange smarthus lysstyringssystemer. Med et slikt system får du full kontroll over belysningen. Du kan skifte lyssetting mellom f.eks. arbeids- og stemningslys med et enkelt klikk. Samtidig sørger du for at lyset ikke står på i tomme rom. Ved å tenke helhetlig på belysning i boligen din, vil du spare strøm og øke komforten.