Elvarme

Elektriske varmeløsninger er energieffektive og brukervennlige. Det er i tillegg en fleksibel løsning for både bolig, nybygg og renovering. Varmesystemer gir rask og enkel styring av komfort, eller utendørs is- og snøsmeltingssystemer for økt sikkerhet.

Varmekabler: Finnes et stort utvalg for mange ulike bruksområder. Innstøping i gulvoverflaten gir en jevn varmefordeling raskt og komfortabelt innemiljø. Varmekabler brukes i forbindelse med rehabilitering, nybygg eller for frostsikring og snøsmelting.

Varmefolie: Varmeløsning trengs det ingen støpemasser, byggehøyden er lav og varmefolien avgir rask varme som er enkel å styre. Bruksområdene er under tregulv, laminat og parkett. Kan også monteres i bjelkelag.

Panelovner og terrassevarmer: Elektriske panelovner gir deg rask og behagelig varme. Det finnes i ulike størrelser, design og funksjoner. Vi foretrekker panelovner med Zigbee smartsystem for enkelt legge til i ELKO Smartapp.

Varmepumper:  Gir mange fordeler, de kan brukes til kjøling, og du kan holde en komfortabel innetemperatur også på varme sommerdager. Varmepumpe er et effektivt og miljøvennlig alternativ til tradisjonell oppvarming. Vi leverer i midlertidig ikke varmepumper, men vi er behjelpelige med å installere strøm til den.


Varmestyring

Termostater er integrerte komponenter i et varmesystem og brukes til styring av varmen. Termostatene er utstyrt med luft- og/eller gulvfølere som styrer varmeelementet. Termostatene sørger for nøyaktig styring av gulvvarmen eller romtemperaturen. Vi kan levere ELKO Smart som integrerer varmestyring under et profesjonelt smarthus og lar deg kontrollere strømforbruket og stille inn nattsenking og andre funksjoner enkelt på en APP.