Bedrift

Elektriker som kan samarbeide

Max Elektro er en elektroentreprenør som utfører alle typer elektriske installasjoner i boligprosjekter, næringsbygg, industri eller landbruk.

Våre engasjerte elektrofagfolk har bred erfaring og kan tilby montering av svak- og sterkstrøm til alle typer bygg. Montørene våre er utstyrt med komplette servicebiler og moderne utstyr, samt alt av spesialverktøy for å kunne utføre alle oppdrag effektivt og av høy kvalitet. Vi tilbyr også rammeavtaler for vedlikehold og internkontroll av elektriske anlegg, der vi foreslår en gjennomgang av det elektriske og utarbeider en årlig rapport med status for anlegget, samt forslag til forbedringer og vedlikehold av eventuelle avvik. Vi tilbyr også rådgivning på enøk energieffektiviserende tiltak.

Vi kan bl.a. hjelpe med følgende:

Butikklokaler
Byggautomasjon KNX
Datarom
Elbillading
EKOM- elektronisk kommunikasjon
Energiøkonomisering (Enøk)
Kontorlokaler
Motorer
Porttelefon – Callinganlegg
Brannforebyggende elkontroll
Termografering
Næringsbygg
Prosjektledelse
Serviceavtale
Solcellepanel
Tavlebygging

Vi er stolt over å ha så gode og pålitelige samarbeidspartnere som til en hver tid er klare for å hjelpe og gjøre det ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Vi leverer produkter og arbeid av høy kvalitet til riktig pris og til rett tid.

Trenger du elektriker?
Kontakt oss i dag og få jobben gjort av profesjonelle med høy faglig kompetanse.

TA KONTAKT

En av våre montører vil hjelpe deg å få tilbake strømmen på en sikker og trygg måte i Oslo og Omegn. Dersom montøren ikke skulle ha nødvendig materiell i sin fullriggede servicebil, tilkommer et gebyr på åpning av grossist.

Startkostnad ved bestilling : kr 3125,- inkl.mva
Timepris: kr 1562,50 inkl. mva (gjelder all tidsbruk elektriker benytter på oppdraget med reisevei).